پخت غذای خوشمزه و راحت خودم پز
دیشب خیلی خسته و گرسنه رسیدم خونه که دیدم مهمون هم داریم تو این شرایط کرونا هم که نمیشد از بیرون غذا بگیرم، آستینامو بالا زدم و شروع کردم. 6 تا سیب رمینی درشت را خوب شستم و گذاشتم که خوب بپزن. داخل یک تابه پیاز داغ درست کردم و گوشت چرخ کرده به آن اضافه کردم و با رب و زردچوبه کمی تفت دادم و به آن قارچ، ذرت، سبزی معطر و کمی زرشک اضافه کردم .برای ادویه کمی نمک، فلفل، پاپریکا، آویشن و حریره سیر زدم.
در این مدت هم سیب زمینی ها پخته بودند کمی اجازه دادم تا خنک شوند برش عرضی زدم و کمی از گوشت سیب زمینی را خارج کردم و از مایه گوشتی داخلش ریختم و روی آن را با پنیر پر کردم. داخل یک ظرف کمی رب و ادویه را تفت دادم کمی آب به آن اضافه کرده و سیب زمینی ها را به آن اضافه کردم و تقریبا 30 برای پخت به آن زمان دادم که این پخت هم در فر می تواند انجام میشود و هم روی اجاق گاز.
نکته: برای اینکه سیب زمینی ها هنگام پخت ترک نخورد کمی روغن به آب آن اضافه کنید و برای طعم بهتر کمی نمک و آویشن بزنید. گوشت سیب زمینی را که خارج کردید می توانید به صورت پوره در بیاورید و به همراه سبزیجات بخارپز مانند: هویج، کدو، بامیه و یا انواع کلم سرو کنید.
حریره سیر
به نظر من بهترین روش نگهداری سیر اینه که تبدیلش کنیم به حریره سیر. چجوری؟ خیلی سادس سیرها را تمیز کرده و میشوییم و اجازه میدهیم تا خوب خشک شود بعد میریزیم داخل غذاساز کمی نمک، فلفل و روغن زیتون اضافه می کنیم و دستگاه را روشن میکنیم و به اندازه کافی زمان میدهیم تا حسابی مخلوط شوند. نکته مهم: روغن را کم کم اضافه می کنیم و میتوان به جای روغن زیتون از روغن مایع هم استفاده کنیم.