پخت کیک بدون فر وغذا

پختن کیک و غذا یکی از کارهای روزمره خانمهای خانه دار است که هر روز غذاهای مختلف با فر بدون فر کباب یا پیتزا را با عشق تهیه می کنند.

پخت کیک بدون فر وغذا

پختن کیک و غذا یکی از کارهای روزمره خانمهای خانه دار است که هر روز غذاهای مختلف با فر بدون فر کباب یا پیتزا را با عشق تهیه می کنند.

آشپزی و پخت و پز یکی از کارهایی است که اکثر خانم ها همه روزه انجام می دهند. پختن کیک خانگی نیز بسیار لذت بخش و خوشایند است فرقی نمیکه با فر یا بدون فر وقتی بوی خوش آن در خانه پخش میشه می تواند خستگی یک روز را از تن هر کسی به در کند. هر غذایی که میخواهد باشد پیتزا یا کباب ایرانی یا خارجی وقتی با عشق پخته می شود خوشمزه ترین غذای دنیاست. البته سلامت بودن ظروف آشپزی و اینکه هنگام پخت و پز یون منفی وارد غذا نشود نیز بسیار مهم است.

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
  • ۰
  • ۰

پخت کیک دیابتی

مهمترین ممنوعیت در بیماری دیابت قند و شکر و شیرینی است. ولی آیا این بدین معناست که بیماران دیابتی نمی توانند کیک یا شیرینی مصرف کنند جواب منفی است، بیماران دیابتی میتوانند از کیک های مخصوص بیماران دیابتی استفاده کنند و یا حتی توی خونه یه کیک خوشمزه بی ضرر برای خودشون درست کنند.

آرد سفید 1 و نیم لیوان

دارچین 2 قاشق چایخوری

ماست نصف لیوان

روغن مایع 1 لیوان 

تخم مرغ 3 عدد

وانیل کمی

شکر قهوه ای یا رژیمی

مواد خشک را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید. تخم مرغ و وانیل را حسابی بزنید تا کف کنه و رنگش روشن بشه. و به ترتیب ماست و روغن را اضافه کنید و کمی بزنید. حالا نوبت آرد الک شده اس کم کم اضافه کنید و فقط به قدری هم بزنید که مخلوط شوند. سپس قالبهای مافین را تا 3/4 با این مایه پر کنید و در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه بگذارید. نوش جان

بایدها و نبایدهای غذایی در دیابت  

بیماری دیابت یکی از شایع ترین و خطرناک ترین بیماری های دنیای امروز است. که یکی از بهترین راههای مقابله با آن در کنار دارو، تغذیه مناسب است و فقط به نخوردن شیرینی و قند ختم نمیشود. در واقع با رعایت یک سری نکات میتوان به کنترل این بیماری کمک شایانی کرد.

بهتر است بیماران دیابتی در روز 6 وعده؛ سه وعده اصلی و سه میان وعده و ترجیحا در ساعات مشخص داشته باشند. میان وعده شب بهتر است یک ماده پروتئینی مانند: پنیر یا شیر کم چرب به همراه نان باشد  و اما نان؛ نان سبوس دار یا نان جو بسیار عالی است. یک سری غذاها مانند شکلات و نوشابه برای بیماران دیابتی خطرناک است.

برنج و آرد سفید هم هرچه کمتر بهتر. سس گوجه فرنگی به علت دارا بودن شکر تصفیه شده و سیب زمینی سرخ کرده به علت چربی بالا بهتر است حذف شوند. از جمله میوه هایی که برای دیابتی ها مضرند میتوان از انبه، پاپایا، موز، طالبی، هندوانه، آناناس و همچنین میوه های خشک نام برد. کلم بروکلی، شیر و ماست کم چرب، گردو، میوه ای قرمز و بنفش( به علت دارا بودن آنتوسیانین) ، سیب و هویج بسیار مفید هستند، البته در نظر داشته باشید آب هویج یا آب سیب را نمی توانند مصرف کنند چرا که بطور مثال برای تهیه  هر لیوان آب هویج حداقل از 4 هویج استفاده شده است، و این میزان برای مصرف یک وعده بسیار زیاد است و باعث افزایش قند خون میشود.   

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی