پخت کیک بدون فر وغذا

پختن کیک و غذا یکی از کارهای روزمره خانمهای خانه دار است که هر روز غذاهای مختلف با فر بدون فر کباب یا پیتزا را با عشق تهیه می کنند.

پخت کیک بدون فر وغذا

پختن کیک و غذا یکی از کارهای روزمره خانمهای خانه دار است که هر روز غذاهای مختلف با فر بدون فر کباب یا پیتزا را با عشق تهیه می کنند.

آشپزی و پخت و پز یکی از کارهایی است که اکثر خانم ها همه روزه انجام می دهند. پختن کیک خانگی نیز بسیار لذت بخش و خوشایند است فرقی نمیکه با فر یا بدون فر وقتی بوی خوش آن در خانه پخش میشه می تواند خستگی یک روز را از تن هر کسی به در کند. هر غذایی که میخواهد باشد پیتزا یا کباب ایرانی یا خارجی وقتی با عشق پخته می شود خوشمزه ترین غذای دنیاست. البته سلامت بودن ظروف آشپزی و اینکه هنگام پخت و پز یون منفی وارد غذا نشود نیز بسیار مهم است.

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
  • ۰
  • ۰

پخت کیک و غذای رژیمی

هر وقت اسمی از غذای رزیمی به میان می آید برای همه یادآور غذاهای بی مزه یا بدمزه است. در حالی که به راحتی میتوان غذای سالم و یا حتی رژیمی خوشمزه پخت. در واقع می توان با تغییری  در نحوه پخت غذای سالم تری داشت. من یادمه وقتی رژیم گرفته بودم و تلاش می کردم وزن کم کنم تا مدتی فقط مجبور بودم غذاهای آب پز و بخارپز بی مزه بخورم و دیگه داشتم از رژیم گرفتن صرف نظر میکردم که شروع کردم به پخت تقریبا همه غذاها به صورت سالم و کم کالری.

الان هم که  سالها میگذره هنوز همونطور غذا می پزم همه افراد خانواده به سالم خوری و غذای کم چرب و کم کالری عادت کردن. مثلا برای پختن الویه از سس سفید که پر چربه و کالری بسیار بالایی داره از ماست همزده، روغن زیتون، ادویه و کمی از آب مرغ به عنوان سس استفاده  میکنم. 

سیب زمینی سرخ کرده یکی از محبوب ترین و پر کالری ترین غذاهاست. حالا چجوری کم کالریش کنیم؛ سیب زمینی ها را مکعبی درشت خرد می کنم و خیلی کم نمک روی آنها می پاشم حالا نوبت ادویه اس؛ آویشن، فلفل سیاه، پودر سیر و در نهایت کمی روغن زیتون و یه کم بهش استراحت میدم تا سیب زمینی ها طعم دار بشن. سپس کمی آب اضافه کرده و در تابه را گذاشته روی شعله متوسط قرار داده و اجازه می دهیم تا آب آن کشیده و به روغن بیفتد و تفت کمی در روغن می دهیم و تمام.                  

کیک فنجانی رژیمی

آرد 3 قاشق غذاخوری

هویج رنده شده 350 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری

تخم مرغ 1 عدد

عسل 1 قاشق

تخم مرغ و هویج و عسل را خوب با همزن می زنیم، آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کرده و به این مواد اضافه می کنیم با لیسک کمی بهم میزنیم. یک قابلمه آب را جوش می آوریم و فنجانهایی را که تا نصف از مایه پر کرده ایم داخلش طوری قرار میدهیم که آب درون قابلمه تا نصف فنجانها را بگیرد و درب قابلمه را دم کنی گذاشته و یک ربع بعد شعله را خاموش کرده و ده دقیقه بعد در قابلمه را برداشته و فنجانها را خارج میکنیم. نوش جان    

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی