پخت کیک و غذای رژیمی
هر وقت اسمی از غذای رزیمی به میان می آید برای همه یادآور غذاهای بی مزه یا بدمزه است. در حالی که به راحتی میتوان غذای سالم و یا حتی رژیمی خوشمزه پخت. در واقع می توان با تغییری در نحوه پخت غذای سالم تری داشت. من یادمه وقتی رژیم گرفته بودم و تلاش می کردم وزن کم کنم تا مدتی فقط مجبور بودم غذاهای آب پز و بخارپز بی مزه بخورم و دیگه داشتم از رژیم گرفتن صرف نظر میکردم که شروع کردم به پخت تقریبا همه غذاها به صورت سالم و کم کالری.
الان هم که سالها میگذره هنوز همونطور غذا می پزم همه افراد خانواده به سالم خوری و غذای کم چرب و کم کالری عادت کردن. مثلا برای پختن الویه از سس سفید که پر چربه و کالری بسیار بالایی داره از ماست همزده، روغن زیتون، ادویه و کمی از آب مرغ به عنوان سس استفاده میکنم.
سیب زمینی سرخ کرده یکی از محبوب ترین و پر کالری ترین غذاهاست. حالا چجوری کم کالریش کنیم؛ سیب زمینی ها را مکعبی درشت خرد می کنم و خیلی کم نمک روی آنها می پاشم حالا نوبت ادویه اس؛ آویشن، فلفل سیاه، پودر سیر و در نهایت کمی روغن زیتون و یه کم بهش استراحت میدم تا سیب زمینی ها طعم دار بشن. سپس کمی آب اضافه کرده و در تابه را گذاشته روی شعله متوسط قرار داده و اجازه می دهیم تا آب آن کشیده و به روغن بیفتد و تفت کمی در روغن می دهیم و تمام.
کیک فنجانی رژیمی
آرد 3 قاشق غذاخوری
هویج رنده شده 350 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
تخم مرغ 1 عدد
عسل 1 قاشق
تخم مرغ و هویج و عسل را خوب با همزن می زنیم، آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کرده و به این مواد اضافه می کنیم با لیسک کمی بهم میزنیم. یک قابلمه آب را جوش می آوریم و فنجانهایی را که تا نصف از مایه پر کرده ایم داخلش طوری قرار میدهیم که آب درون قابلمه تا نصف فنجانها را بگیرد و درب قابلمه را دم کنی گذاشته و یک ربع بعد شعله را خاموش کرده و ده دقیقه بعد در قابلمه را برداشته و فنجانها را خارج میکنیم. نوش جان