پخت مرغ فاهیتا
از آنجایی که گوشت مرغ خیلی زود میپزه و خیلی راحت میشه طعم دارش کرد و مزه های متفاوتی را باهاش تجربه کرد من خیلی ازش استفاده می کنم و اینکه غذاهای بسیار زیادی میشه باهاش پخت. در این بین غذاهای نونی مرغی خیلی عالین. در این بین من ساندویچ مرغ فاهیتا را خیلی دوست دارم و برای پختش یک روش بسیار ساده دارم که براتون می نویسم.
برای تهیه این ساندویچ مزه دار کردن مرغ خیلی مهمه. سینه مرغ( تقریبا برای هر 4 نفر یک سینه کافی است) یک پیاز درشت را خلال کرده با کمی روغن تفت داده و گوشت را تکه تکه می کنیم یا نواری خرد می کنیم داخل پیاز می ریزیم کمی روغن زیتون به آن اضافه کرده و شروع می کنیم به ریختن ادویه ها.
ادویه ها شامل: نمک، فلفل قرمز، سیر له شده یا حریره سیر، کمی زیره، گشنیز خرد شده، آبلیمو، فلفل دلمه ای رنگی و فلفل هالوپینو اگر فلفل هالوپینو در دسترس نیست سس هالوپینو یا فلفل سبز تند. قارچ ورقه شده در تابه را میگذاریم تا کاملا پخته شود و در آخر کمی پنیر پیتزا به آن اضافه کرده و به محض آب شدن پنیر شعله را خاموش می کنیم. این ساندویچ با سالاد کلم خیلی میچسبه.
سالاد کلم
درست کردن این سالاد نیز خیلی ساده و سریع است. کلم را به صورت خلالی خرد کرده و هویج را رنده می کنیم کمی شوید خرد شده اضافه می کنیم. حالا نوبت سس این سالاده که شامل: ماست چکیده، روغن زیتون، کمی آبلیمو، نمک و فلفل است. همه مواد و سس را کاملا با هم مخلوط کرده و حداقل دو ساعت داخل یخچال گذاشته و سپس با غذا میل کنید. نوش جان