پخت کیک بدون فر وغذا

پختن کیک و غذا یکی از کارهای روزمره خانمهای خانه دار است که هر روز غذاهای مختلف با فر بدون فر کباب یا پیتزا را با عشق تهیه می کنند.

پخت کیک بدون فر وغذا

پختن کیک و غذا یکی از کارهای روزمره خانمهای خانه دار است که هر روز غذاهای مختلف با فر بدون فر کباب یا پیتزا را با عشق تهیه می کنند.

آشپزی و پخت و پز یکی از کارهایی است که اکثر خانم ها همه روزه انجام می دهند. پختن کیک خانگی نیز بسیار لذت بخش و خوشایند است فرقی نمیکه با فر یا بدون فر وقتی بوی خوش آن در خانه پخش میشه می تواند خستگی یک روز را از تن هر کسی به در کند. هر غذایی که میخواهد باشد پیتزا یا کباب ایرانی یا خارجی وقتی با عشق پخته می شود خوشمزه ترین غذای دنیاست. البته سلامت بودن ظروف آشپزی و اینکه هنگام پخت و پز یون منفی وارد غذا نشود نیز بسیار مهم است.

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
  • ۰
  • ۰


 

پخت عدس پلو مجلسی 

به نظر من یک غذای مجلسی حتما نباید یک غذای خاص و گرونقیمت یا عجیب و غریب باشد هر غذایی را می توان مجلسی طور درست کرد و از آن حسابی لذت برد. برای همین من عدس پلو را انتخاب کردم که هم مواد اولیه آن در هر خانه ای هست و هم همه طرز تهیه آن را می دانند فقط چند نکته داره که رعایت آنها در طعم و ظاهر آن تاثیر به سزایی دارد. 

زمانی که عدس را برای پختن می شوییم کمی سرکه به آن اضافه کنید یک قاشق غذاخوری برای هر پیمانه عدس کافیست اینکار باعث میشود پوست عدس از آن جدا نشود و ظاهر آن حفظ شود. برای تهیه مخلفات اگر از گوشت چرخ کرده استفاده می کنید هم میتوانید آن را با  پیاز تفت دهید و هم اینکه کوفته های کوچک درست کتید و در کره و زعفران تفت دهید. اگر هم دوست دارید از مرغ استفاده کنید به نظر من فیله مرغ بهترین گزینه است. فیله ها را طعم دار کنید نیم ساعت بهش استراحت بدید بعد آنها را رول کرده و در کره و روغن تفت دهید؛ با شعله کم و درب تابه را نیز بگذارید تا کاملا مغز پخت شود. 

اگر دوست داشته باشید میتوانید از خلال بادام و پسته نیز برای تزئین استفاده کنید خلالها را شسته و نیم ساعت بخیسانید اگر دوست داشته باشید میتوانید از گلاب نیز استفاده کنید. در کره تفت دهید و هنگام کشیدن غذا بوسیله آنها پلو را تزئین کنید. یک مورد دیگر از مخلفات عدس پلو که به نظرم  اصلا قابل حذف نیست پیاز داغ مجلسیه.   

 

 

پیازداغ مجلسی 

عجب نکنید بله پیاز داغ مجلتسی حالا چطور درست میشه؟ پیاز را پوست کنده و خلال کنید با توجه به میزان پیاز در قابلمه ای آب بجوشانید و پیازهای خلال را داخل آب در حال جوشیدن بریزید بعد از چند دقیقه آنرا آبکش کرده و به سرعت آب سرد روی پیازها بریزید اجازه دهید تا کمی خشک شوند و آن را توی روغن داغ بریزید و کمی زعفران اضافه کنید و با شعله متوسط بگذارید تا کاملا سرخ شود. پیازی که به این ترتیب تهیه میشود به هیچ وجه روغن به خودش نمی گیرد و بسیار لذیذ است.  

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی